Tuesday, February 14, 2012

HB Coupe is gebaseerd op de BMW 1 m Coupe

Letselschade


Geplaatst op 13-02-2012 om 11: 14 am door robbie in BMW, lichtgewicht 16 Reacties»

HB Coupe Race
Een paar weken geleden we p eerst zagen komen van het laatste project van afgelopen teaser Huet broers. Op dat moment In alle onze onschuld die we uit dat p gingen HB Coupe (internet zoals p HB speciale) zou worden gebaseerd op een triomf TR6, maar dat is niet het geval! P HB Coupe is gebaseerd op de BMW 1 m Coupe platform van p en ook onder p motorkap vinden we alleen BMW motoren in plaats van sudderend Britse motoren.

En p term "gebaseerd op" moet nemen we letterlijk, want het is niet waar dat Huet broers en zussen een 1 m biedt en een nieuwe carbon fiber carrosserie weerlegt. Wanneer broers en zussen Huet ontwikkelen zij een kopie van het platform van p 1 m Coupe, maar serta gemaakt van koolstofvezel. Ze beschrijven zichzelf als volgt:

Het chassis platform is een reeks van BMW Coupe 1 M. Maar het is een duplicaat van het platform in grafiet die in aan de monocoque mallen. Het is steviger en krachtiger dan uw BMW platform. We maken gebruik van de BMW subframes die rond de monocoque zijn vastgeschroefd.

Door gebruik van standaard BMW te componenten is een veel tijd, moeite en geld opgeslagen en wordt het voor kopers van een Coupe HB maakt het ook gemakkelijker om hun auto onderhouden. We zullen, echter onder p koolstofvezel motorkap niet p 3. rechtstreeks van p vinden 1 m.

Kopers van p HB Coupe tussen een 306 kiezen kan BHP 3. 204 HP zes-cilinder en een sterkere 2 liter dieselmotor. Natuurlijk, de motoren van BMW. P benzine versie sprint naar 100 km/h in 4,3 seconden en p diesel doet ongeveer 5,6 seconden. Het gewicht van p Coupe is 1.104 voor p benzine en 1.121 kg voor p diesel versie.

Er is ook een sportiever Coupe RR die beschikbaar is met 3 HB motoren: 220 pk (diesel), 306 HP en 330 HP. Deze serta p weer versie is ook een beetje lichter normale coupe. En p versie met 330 HP zou 100 km/h in 3.8 seconden p sprinten. Er is ook een andere speciale versie speciaal voor het circuit.

Serta en wat kost? Prijzen vanaf 68.500 euro voor p diesel Coupe en lopen op naar p 330 BHP 82.500 euro voor HB Coupe RR m. Helaas, deze prijzen zonder belasting nog, dus doen de wiskunde op een hoger bedrag dat je uiteindelijk gebeurt verloren.

Het zal enige tijd duren voordat de eerste exemplaren p worden uitgeleverd, zullen omdat er nog steeds druk wilde geld naar p aan financien ontwikkeling.

In Born is nog steeds een fabriek zonder opdrachten. Misschien kunnen zij gaan daar als HB bouwen.

Oli4k @: Ik denk niet dat HB moet een capaciteit van 200.000 auto's...

@ robbie: mss zou zeker een leuk idee om te nemen dit soort auto's in massaproductie, gewoon om de afbeelding op p manier wat aangenaam...

@ tborre: idd, zou dat onze nieuwe p 1007 en smartjes...
Ziet er cool, bizarre dat je een diesel variant komt...

@ gaan er zij ook roquez: Serta p motoren van p 1007 en in smartjes moet komen. Is al een stuk minder leuk dan …

@ tborre: ben het volledig eens. Op p moet een of andere manier plezier, mooie en koele auto's zijn niet goedkoop...

Renault had ergens tussen 1996 en 2003, geloof ik een goedkope coupe. En dat taart ook was vrij populair serta. Natuurlijk niet vergelijkbaar met deze HB Coupe …

@ Oli4k: dat is een nutteloos lichaamsdelen met stalen fabriek werken. Deze auto is gemaakt van koolstof. U hebt geen straat met lasrobots Serta. Dat is het probleem van de hedendaagse autofabriek p. Vanwege is deze investeringen p miljardenkostende auto-industrie niet snel in staat om te schakelen naar p bouw van kunststof auto's.

@ midas racer:

Ook omdat tot onlangs dat kunststoffen (zoals in fiber composites met epoxy's en polyester) nog niet gerecycleerd worden kon.

auto heeft prachtige klassieke lijnen, echt een mooi ontwerp.

Cool hem vinden. Een z4 maar heeft iets weg van de klassieke versie als de serta p ware

Sorry, maar wat een mak design …

Nice trolley, jammer van p zijn opvallende kleuren, zeker moeten.

Mooie blokken! Zie specificaties voor p aan p zijn zij (1) en p (1) 23D 35i motor gegaan. Moet worden leuk rijden met dit soort leeg gewicht.

@ robbie... Ik moet zeggen dat 2 liter diesel met 510 pk zal worden echt hem!! Eigenlijk denk dat dit waar is, maar als het is bekend in p tekst! "Kopers van p HB Coupe tussen een 306 kiezen kan BHP 3. 204 HP zes-cilinder en een sterkere 2 liter dieselmotor "!! ) lol

Hier zitten onder een lelijke beemer? Niet te geloven … zeggen.

U moet ingelogd zijn om commentaar te posten, kan zich hier aanmelden!

Inloggen als gebruiker of aanmelden!
Inloggen Aanmelden

Video: BMW 1 Serie M Coupe rijtest

P BMW 1 m Coupe is niet vergelijkbaar met p BMW M3, maar ook is goedgekeurd in 30 k...

23.645 uitzicht
Video: Jeremy Clarkson Powered Up: BMW 1M vs 535d

Liever een hele goede of werkelijk aardig auto?

9.560 keer bekeken
Video: BMW 1M Coupe rijdt door muren heen

Natuurlijk, dit alleen met een 1 m)

9.554 uitzicht
Video: Jeremy Clarkson Powered up in z'n nieuwe video

Mag

Letselschade Netherlands

No comments:

Post a Comment